Grad Opatija
Službene stranice

Bez propusnice u Lidl Matulji i Plodine Lovran

Bez propusnice u Lidl Matulji i Plodine Lovran

Datum: 27.3.2020.

Grafički prikaz teritorijalnog područja Grada Opatije

  Dobra je vijest za građane Opatije da im propusnice neće biti potrebne za kupovinu u prodajnim centrima Lidl na Kuku i Plodine u Lovranu.

U suradnji s Policijskom postajom Opatija, čiji službenici neumorno brinu o provedbi mjera sprječavanja širenja zaraze COVID-19 virusom, dogovoreno je uniformirano postupanje u rubnim područjima za građane Grada Opatije, na čemu Grad Opatija zahvaljuje opatijskoj Policijskoj postaji.

Lidl na Kuku – dostupan bez propusnice građanima Grada Opatije budući da se cesta koja vodi do istog nalazi na teritorijalnom području Grada Opatije

Plodine Lovran - dostupne bez propusnice građanima Grada Opatije budući se objekt nalazi neposredno iza granice teritorijalnog područja Grada Opatije prema Općini Lovran, u cilju da se smanji nepotrebno kretanje građana toga područja prema drugim trgovačkim centrima koji su prostorno udaljeniji, što je i cilj uvedenih mjera

Stanica za tehnički pregled vozila Preluk - dostupna bez propusnice građanima Grada Opatije radi sprječavanja prometovanja prema prostorno udaljenijim stanicama tehničkog pregleda.

 

Objavljujemo grafički prikaz teritorijalnog područja Grada Opatije radi mogućnosti kretanja i prometovanja. Grafike se odnose na teritorijalne granice prema susjednim jedinicama lokalne samouprave (Općini Matulji, Općini Lovran te Gradu Rijeci). Teritorijalne granice na grafikama označene su žutim linijama dok su crvenim linijama označene granice prometovanja na prometnicama.