Grad Opatija
Službene stranice

3. Liburnijski literarni Camino

3. Liburnijski literarni Camino

Datum: 23.7.2020.

Od 23. do 25. srpnja online 

Povodom Dana grada Opatije, Gradska knjižnica i čitaonica ''Viktor Car Emin'' Opatija organizira 3. Liburnijski literarni Camino.

Liburnijski literarni Camino autorska je zamisao koju knjižnica od 2018. godine organizira zajedno sa svojim suradnicima, gostima i prijateljima Knjižnice, kao poklon svom gradu za njegov dan.

Za sve zaljubljenike u liburnijski kraj, njegove prirodne ljepote i bogatu kulturno-povijesnu baštinu, ova manifestacija donosi spoj sveg onog što ga čini posebnim.

Stoga Liburnijski literarni Camino spaja književnost, glazbu, gastronomiju, prirodne ljepote, kulturnu i urbanu baštinu. U tom jedinstvenom kolopletu svi sudionici i posjetitelji dobivaju nezaboravan iskustveni doživljaj.

S obzirom na to da ove godine nismo u mogućnosti provesti vas osobno zacrtanim stazama niti pružiti ugođaj samoga događaja u svoj svojoj cjelovitosti i posebitosti, na ovaj  3. Liburnijski literarni Camino pozivamo Vas da nam se pridružite virtualno.

Od četvrtka 23. do subote 25. srpnja Gradska knjižnica i čitaonica ''Viktor Car Emin'' Opatija na svojoj će Facebook stranici i YouTube kanalu svakodnevno objavljivati online sadržaje u sklopu ovogodišnjeg 3. Liburnijskog literarnog Camina.

Iz bogatog i raznolikog programa izdvajamo: Planinarsko društvo ''Opatija''; Udrugu ljubitelja kamelija; Doris Vlah, Zdenku Bilušić; Maju Klarić; Marinu Radošić; Duo Moi Plus Toi.

Za ove i ostale sadržaje pozivamo Vas da nam se putem društvenih mreža pridružite u virtualnoj šetnji liburnijskim krajem. Zavirimo zajedno u ''Liburnijski škabelin'', prisjetimo prošlogodišnjih izdanja festivala i bogatiji za jedno novo iskustvo, završimo naše virtualno putovanje do sljedećeg 4. Liburnijskog literarnog Camina kada se nadamo vidjeti Vas sve uživo.

Za dodatne infromacije posjetite:

Facebook: https://www.facebook.com/GradskaknjiznicaOpatija/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCdWrItuv6yBLdbSEVnHjI3g

www.gk-opatija.hr