Grad Opatija
Službene stranice

U Gervaisu održan prijem gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća u povodu blagdana Božića i Nove godine

Datum: 18.12.2017.

U povodu predstojećih blagdana, Božića i Nove godine, tradicionalni prijem gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća održan je danas u Centru Gervais, gdje se okupilo mnoštvo gostiju, prijatelja Opatije, predstavnika gospodarskog, političkog, kulturnog, vjerskog, sportskog te općenito društvenog i javnog života grada i županije.

Nazočne je pozdravio opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić, koji je uz najljepše želje i čestitke u povodu predstojećih blagdana, u svome osvrtu na godinu na izmaku, sumirao rezultate koji su vidljivi u Opatiji, gradu koji je samo ove godine požnjeo niz nagrda struke.

Predsjednik Gradskog vijeća Opatije dr.sc. Robert Kurelić   rekao je kako će Gradsko vijeće i dalje nastaviti pametno promišljati razvoj, pretresti svaku odluku, a podupirati kvalitetne, sve u cilju najboljeg razvoja grada, a novim mjerama posebno ciljaju privući mlade ljude u Opatiju.

Goste na predblagdanskom prijemu gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća Opatije pozdravio je i predsjednik Skupštine PGŽ Erik Fabijanić.

Svi su zaželjeli ugodne blagdane okupljenima, kao i svim građanima, te čestit Božić i sretnu Novu 2018.

Program je vodio Mario Lipovšek, koji je bio zadužen i za zabavni program.