Grad Opatija
Službene stranice

Potpisan Sporazum o suradnji na području obrazovanja i istraživanja između Fakulteta iz Opatije i Sveučilišta Gyeongju, Republika Koreja

Datum: 4.5.2017.

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu je danas  posjetio Ambasador Republike Koreje, NJ. E.  Won-sup Park, na čiju  inicijativu je sklopljen i Sporazum suradnje na području obrazovanja i istraživanja između Fakulteta iz Opatije i Sveučilišta Gyeongju iz Gyeongju, Gyeongsangbukdo, Republika Koreja.

Ovaj Sporazum ima za cilj poticanje međunarodne suradnje između dviju institucija, razvoj akademskih i kulturnih veza, znanstvenih istraživanja i drugih aktivnosti. Poseban naglasak bit će stavljen na mobilnost istraživača, nastavnika i studenata čime se želi snažnije doprinijeti transferu znanja i iskustva s ciljem podizanja kvalitete obrazovnih programa i znanstvenih istraživanja dviju institucija. Na potpisivanju sporazuma održanom na Fakultetu bili su nazočni i rektorica Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Snježana Prijić-Samaržija te gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić.