Grad Opatija
Službene stranice

Objavljen Natječaj LAG-a Terra liburna

Datum: 18.10.2019.

Prijave od 4. studenog 2019. do 7. siječnja 2020.

Obaviještavamo da je danas, 18. listopada 2019. otvoren LAG Natječaj za 

 Lokalna akcijska grupa „Terra liburna“ objavila je Natječaj za provedbu tipa operacije 3.1.1. iz LRS “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”. za razdoblje 2014.-2020. u ukupnom iznosu od 268.103,15 eura, gdje najniža ukupna vrijednost projekta i javne potpore iznosi 15.000,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti, dok najviša ukupna vrijednost projekta i javne potpore iznosi 70.000,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti.

Natječaj je namijenjen jedinicama lokalne samouprave; trgovačkim društvima u većinskom vlasništvu jedinica lokalne samouprave; javnim ustanovama neprofitnog karaktera u kojoj su osnivači jedinice lokalne samouprave (osim javnih vatrogasnih postrojbi, lokalnih i regionalnih razvojnih agencija, škola); udrugama koje se bave humanitarnim i društvenim djelatnostima od posebnog interesa za lokalno stanovništvo i čije su djelatnosti u skladu s ciljnim skupinama i klasifikacijom djelatnosti udruga, povezana s prihvatljivim ulaganjem (isključujući lokalne akcijske grupe, zajednice udruga, zaklade, fundacije); vjerskim zajednicama koje imaju organizacijski oblik na lokalnom nivou i koja se bavi humanitarnim i društvenim djelatnostima od posebnog interesa za lokalno stanovništvo; lokalnoj akcijskoj grupi koja je odabrana unutar Programa. Prihvatljivi korisnici moraju biti na području LAG-a „Terra liburna“, što uključuje gradove Kastav i Opatiju, te općine Jelenje, Klana, Lovran, Matulji, Mošćenička Draga i Viškovo.

U svrhu informiranja potencijalnih korisnika/ca u uredu LAG-a (Rukavac 61A, Matulji) održavat će se individualne konzultacije, s prethodnom najavom. Pitanja s jasno naznačenom referencom na ovaj Natječaj moguće je poslati od dana objave natječaja do dana završetka podnošenja prijave projekata isključivo putem e-pošte na adresu: ured.lag.terraliburna@gmail.com, te će postavljena pitanja s odgovorima biti objavljena na službenoj stranici LAG-a www.terra-liburna.hr .

Stručna služba LAG-a održat će tri (3) informativne radionice za sve potencijalne prijavitelje, koje će se održavati sukladno sljedećem rasporedu:

  • 22. listopada 2019. u Viškovu (Dom hrvatskih branitelja, Vozišće 3) s početkom u 13 sati
  • 24. listopada 2019. u Matuljima (ured LAG-a “Terra liburna”, Rukavac 61A) s počekom u 11 sati
  • 29. listopada 2019. u Opatiji (Sportska dvorana Marino Cvetković, 1. kat, sala za sastanke, Stubište Lipovica 2) s početkom u 11 sati

Podnošenje prijava na Natječaj za TO 3.1.1. traje od 04. studenog 2019. do 07. siječnja 2020. godine.

 

Natječaj je dostupan na:  http://www.terra-liburna.hr/natjecaj-to-3-1-1-otvoren/ .