Grad Opatija
Službene stranice

Nastavak terenskog kolegija: obilazak zaleđa

Datum: 3.11.2015.

U sklopu terenskog kolegija gradonačelnika s pročelnicima i suradnicima, jučer se u njegovu nastavku odvijao posjet i obilazak opatijskog zaleđa, s ciljem upoznavanja mogućnosti koje ono pruža za osmišljavanje novih događanja koja će privući posjetitelje na Učku.

U obilasku su bili gradonačelnik Ivo Dujmić i njegovi zamjenici Fernando Kirigin i Marina Gašparić, te pročelnici odjela i voditelji odsjeka gradske uprave, u pratnji direktora gradske tvrtke Parkovi i direktorice TZG Opatije, predstavnika JU PP Učka, kojima su se priključili i predstavnici Hrvatskih šuma – Šumarije Opatija – Matulji.

Konstatirano je da djelatnici Parka prirode Učka trebaju osmisliti nova, dodatna događanja koja će animirati posjetitelje da dođu i posjete Učku, dok će TZG Opatije preuzeti promociju tih sadržaja i događanja. Grad Opatija će,  kao i do sada, potpomagati  u financijskom  smislu odvijanje kvalitetnih događanja jer je bi ona oživjela zaleđe, te revalorizirala turistički potencijal Učke. U obilazak su se uključili i djelatnici Hrvatskih šuma, koji su također dogovorili suradnju s predstavnicima PP Učka.