Grad Opatija
Službene stranice

Koncert "Božić je ljubav" u petak u Gervaisu

Datum: 14.12.2017.

Koncert „Božić je ljubav“ Antonija Krištofića i Matee Dujmović  održat će se  u petak, 15. prosinca 2017. u 20 sati u centru Gervais u Opatiji, javljaju iz Festivala Opatija.

 

Koncert
BOŽIĆ JE LJUBAV
Antonio Krištofić i Matea Dujmović
Petak, 15. prosinca 2017. u 20 sati / Centar Gervais, Opatija

 

"Centar za glazbu" iz Rijeke ponosno najavljuje svečani koncert "Božić je ljubav" mladih, perspektivnih pjevača Antonija Krištofića i Matee Dujmović. Zvjezdani status stekli su uspješnim nastupima u televizijskim serijalima „X-faktor“ i „The Voice“ stekavši simpatije mnogobrojnih gledatelja. 
Dopustite da i vas osvoje svojim talentom, toplinom glasa i veličinom srca jer osim iznimnog glazbenog doživljaja, koncert je i humanitarnog karaktera, a dio prihoda odvaja se u korist obitelji slabijeg imovinskog statusa. 
Na koncertu će im pridružiti i glazbeni gosti: Vivien Galletta, mladi gitarist Natko Štiglic, Veronika Čiković na harfi, plesna grupa Flame i zbor Korezin.

 

Božić je vrijeme darivanja - darujte sebe i druge!
Radujemo se Vašem dolasku!

 

Cijena ulaznice u pretprodaji: 40,00 kuna
Cijena ulaznice na dan koncerta: 50,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr