Grad Opatija
Službene stranice

Izvještaji sa sjednica 2013. – 2017.

Sajam vjenčanja u jednom od najromantičnijih gradova u Europi

Datum: 15.11.2016.

Opatija je od davnina poznata kao savršena kulisa za brojna romantična vjenčanja i na glasu je kao elegantna turistička destinacija. Prekrasni parkovi i šetnice, luksuzni hoteli i elegantne dvorane, vrhunski restorani te romantične vizure grada dovoljan su poziv da proslavite svoje vjenčanje u jednom od najromantičnijih gradova u Europi. Upravo iz tih razloga Sajam vjenčanja ponovno će gostovati u prekrasnoj Opatiji te pružiti budućim mladencima samo najbolje iz svijeta vjenčanja.

 

Sajma vjenčanja ima tradiciji dugu devetnaest godina i osim Opatije organizira se i u  Osijeku, Splitu i Zagrebu. Na ovogodišnjem događanju uz ponudu brojnih izlagača, posjetitelje očekuju i zanimljive radionice, degustacije i svakodnevne modne revije, a izlagači su i ove godine pripremili sajamske popuste. Novitet ovogodišnjeg Sajma vjenčanja Opatija je gostovanje etabliranih dizajnera koji će se priključiti modnim revijama uz već poznate modne kuće i salone vjenčanica te prikazati svoju viziju vjenčane mode.

 

Sajam vjenčanja ima i humanitarni karakter i već šestu godinu zaredom pomaže nacionalnom humanitarnom projektu „Palčić gore!“. U studenome se obilježava i Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju, a ovaj hvalevrijedan projekt posebno će se istaknuti upravo na Sajmu vjenčanja. Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade, ali prije svega pomoći malenim  palčićima.

 

U subotu, 19. studenoga, u 18 sati na Gala modnoj reviji uz modele će prošetati i brojne poznate osobe poput poduzetnice Ivane Delač Đolo, bivše televizijske voditeljice Belme Đombe, uspješne poslovne žene Danijele Gračan, glumice Ivone Kundert, spisateljice Ingrid Divković, pjevačice i voditeljice Maje Škufca, riječkih manekenki Vedrane Linardić, Nikoline Miletić Minovski, Ivane Paris i Jelene Urukalo, aktualne Miss Hrvatske Angelice Zacchigna, pjevača Antonia Krištofića i Matea Pilata te ostalih gostiju iznenađenja, koji će podržati humanitarni karakter Sajma vjenčanja te pridonijeti kampanji o podizanju svijesti vezanih uz probleme prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja.  

 

Sajam vjenčanja je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u vjenčanja stoga, dragi mladenci posjetite sajam, inspirirajte se i uživajte u organizaciji svoje vjenčane priče.

Ulaz na sajam je slobodan, a više informacija možete pronaći na www.magazinvjencanja.hr