Grad Opatija
Službene stranice

Izvještaji sa sjednica 2013. – 2017.

Bruno Šimleša i Ingrid Divković u Opatiji

Datum: 31.10.2016.

Povodom manifestacije Mjesec hrvatske knjige Gradska knjižnica i čitaonica “Viktor Car Emin” Opatija ovaj tjedan organizira dva zanimljiva događanja. Radi se o dva gostovanja popularnih hrvatskih autora.

 

U četvrtak, 3. studenoga u 20, 00 sati u prostorijama Knjižnice publici će se predstaviti Bruno Šimleša - autor knjiga popularne psi­hologije. Dosad je objavio osam knjiga, od kojih su Ljubavologija (Naklada Ljevak, 2011.) i Škola života (Naklada Ljevak, 2014.) bile među najprodavanijim knjigama u Hrvatskoj, prodane u više od 25.000 pri­mjeraka. Diplomirao je sociologiju 2002. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a zadnje dvije godine, osim pisanja i držanja predavanja, vodi emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji.

 

Sljedećeg dana, u petak, 4. studenoga u 18,00 sati počinje druženje  s autoricom dviju knjiga  - Ingrid Divković. Autorica će predstaviti svoju drugu knjigu "Knjiga za Divlju ženu" te blogericom Alis Marić, autoricom najpopularnije stranice i bloga o knjigama "ČITAJ KNJIGU".