Grad Opatija
Službene stranice

Aktivnosti

POZIV ZAINTERESIRANIM UČENICIMA NA AUDICIJU

Datum: 15.5.2013.

Pozivamo učenike i učenice od 5. do 8. razreda osnovne škole da se prijave na audiciju za radionice musicla, koja će se održati u Osnovnoj školi Rikard Katalinić Jeretov:

•       u subotu, 15. lipnja 2013 od 12,00 do 16,00 sati,

•       i nedjelju 16.lipnja 2013. od 10,00 do 16,00 sati.

 

Zainteresirani učenici mogu se  prijaviti  do 02. lipnja 2013. voditeljici radionice Mateji Majerle (glavnoj glumici musicla „Footloose“, Bglad i za TeatarExit nastupa u predstavi "Nemirne noge")  na e- mail: mateja.majerle1@gmail.com.

Stipendistica Grada Opatije Mateja Majerle  osmislila je projekt - radionicu musicla „Veliki mjuzikl za male umjetnike“  kroz koji želi uključiti učenike osnovnoškolske dobi.

 

Projekt je primjer suradnje mladih umjetnika iz Opatije i obrazovnih institucija, u prvom redu OŠ R.K. Jeretov i Festivala Opatija.

 

Učenici će imati priliku provesti kvalitetno slobodno vrijeme uz svoje mlade sugrađane umjetnike, te uz  njihovo vodstvo kreirati i adaptirati musical FOOTLOOSE,  a na kraju i pokazati publici na Ljetnoj pozornici što sve umiju. Svi polaznici radionice će imati prilike pogledati  mjuzikle koji se od 20.06. nalaze na ovogodišnjem programu Festivala mjuzikla kako bi dobili cjelovitu edukaciju. Osim što će i sami iskusiti sve faze rada na stvaranju mjuzikla, moći će i prisustvovati izvedbi različitih mjuzikla te tako učiti od onih koji se time bave profesionalno i amaterski.

"VELIKI MJUZIKL ZA MALE UMJETNIKE"