Grad Opatija
Službene stranice

Aktivnosti

DND u užem izboru za donaciju

Datum: 8.9.2014.

Društvo “Naša djeca“ Opatija ušlo je u uži izbor natječaja kojeg u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske provodi NIVEA. Natječaj pod nazivom “Neka odrastanje bude dječja igra“, a koji je usmjeren na edukaciju i razvijanje kompetencija djece kroz igru, omogućit će da 5 Društava Naša djeca dobiju donaciju kojom će urediti ili opremiti prostor u kojima djeca pod stručnim nadzorom provode svoje slobodno vrijeme, obavještavaju javnost mjerodavni iz Društva "Naša djeca" Opatija.

Društvo “Naša djeca“ Opatija prijavilo se na navedeni natječaj s projektom “Kreativni kutak za 5+“ . “Kreativni kutak za 5+“ projekt je kojim bi se uredio i opremio topao i veseli kutak za poticanje dječje kreativnosti. U ovom bi se prostoru održavale različite radionice – likovni kutak, dramski kutak, plesni kutak, kutak za učenje, kutak za pronalazače i izumitelje, rođendanski kutak; sve radi poticanja djece da se kreativno izražavaju, iznose svoje mišljenje i stječu različita znanja i iskustva. Programom Kreativni kutak za 5+ koristit će se djeca predškolske i osnovnoškolske dobi, uključena u aktivnosti DND-a. Očekivana je posjećenost 200 – 250 djevojčica i dječaka u tjednu, s područja grada Opatije, ali i iz susjednih općina Lovrana i Mošćeničke Drage.

Glasanjem putem Društvo “Naša djeca“ Opatija službene facebook stranice ili www.nivea.hr molimo Vas da podržite ovaj projekt kako bi opatijski DND dobio donaciju za provođenje svojih projekata. Glasati  mogu svi korisnici neke od društvenih mreža (Facebook, Google i Twitter). Prema pravilima, svatko može glasovati za jedan projekt od 10 predloženih.  Glasati možete od 4. rujna do 28. rujna 2014.

U nastavku teksta nalazi se link koji vode do stranice za glasovanje: http://www.nivea.hr/Iskustvo/ext/hr-HR/2014_nasa_djeca